Svea trafikcenter

Våra yrkesutbildningar

Intensivkurs Lastbil med YKB

Bli redo för yrkeslivet på endast fem veckor! Den här kursen är för dig som vill börja jobba som C-kortschaufför eller för dig som redan har C-kort men inte CE och YKB. Kursen är en riktigt intensiv kurs på 5 veckor då vi varvar lastbilskörning med YKB för att du ska hinna med att få de grundläggande kompetenser som krävs av ett åkeri idag. Det vill säga C körkort och YKB.

I kursavgiften ingår 2 timmar simulatortid i vår toppmoderna simulator, 5 körlektioner för C samt den lagstadgade körningen för att uppfylla YKB. Vi står givetvis för allt teorimaterial.

Upplägget är att ni kommer hit söndag kväll eller måndag morgon första veckan så drar vi igång kl 08.30 med en rivstart, så att ni redan på måndag andra veckan kan skriva teoriprov på trafikverket. För att under kommande fyra veckor hinna köra och läsa in resterande YKB. I slutet av perioden så gör vi en uppkörning och sedan bokar vi YKB provet på hemorten. Vi kommer att skicka ut körkortsteorin med post till dig vid anmälan så du hinner plugga innan du kommer hit.

För att detta ska vara praktiskt möjligt så krävs det att du som kommer har:

-Körkortstillstånd (klass 2 eller 3) i ordning och giltigt under hela kursperioden.

- Giltigt svenskt körkort för behörighet B alternativt C om du ska ha CE

- Du ska ha fyllt 21 år

- Ha möjlighet att närvara hela perioden, detta för att vi ska hinna med alla obligatoriska timmar på YKB.

Vill man efter genomförd kurs komplettera med CE eller truck så löser vi givetvis detta till ett rabatterat pris om ni meddelar detta innan kurs. Detta kommer dock att hamna efter ordinarie kurs annars räcker inte timmarna till.

Pris från 60.000:-

Pristillägg 10.000:- för CE

Anmälan till kommande kurs gör du direkt via kalendern >>
alternativt kontaktar oss här >>

Alla rättigheter reserverade Svea TrafikCenter © 2022
CookiesSidkarta • Webb: Precis Reklam i Yodo CMS

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK