Svea trafikcenter

Våra yrkesutbildningar

Varumärket i trafiken

Varför har företag sin logga på bilen och hur mycket syns den?

Att ha sin logotyp över hela sidan på bilen är en mycket effektiv reklamplats som ger mycket på den lokala marknaden. Det är många som ser den utan att tänka på det. Vilket över tid skapar en känsla av trygghet åt framtida kunder. Men det betyder också att föraren av fordonet uppträder så som företaget vill profilera sig. Annars kan det vara den sämsta reklaminvestering man har gjort.

I denna halvdagskurs så går vi igenom varumärkets betydelse för företaget och den enskilde anställde, samt vikten av att representera ”sitt” varumärke. Vill jag vara den slarvige snickaren som alltid åker för fort och tränger sig i köer, för att hinna till kunden i tid. Eller vill jag vara den proffsige och planerade snickaren som har allt inplanerat och klart.
Vi pratar även om vad som är nytt i trafiken och på vilket sätt det påverkar just dig som förare.

Denna utbildning går att kombinera med någon av våra andra halvdagsutbildningar om man som företagare vill erbjuda sina anställda en fördjupning inom trafikutbildning. T.ex BE teori, HLR, APV, handledarkurs.
Vi utfärdar kursintyg på att ni varit här som ett led i ert trafiksäkerhetsarbete.

Pris 1800:-

Anmälan till kommande kurs gör du direkt via kalendern >>
alternativt kontaktar oss här >>

Alla rättigheter reserverade Svea TrafikCenter © 2022
CookiesSidkarta • Webb: Precis Reklam i Yodo CMS

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK